Filmimet

Filmimet e dasmës tuaj realizohen me kamera profesionale HD.

 Fotografitë

Fotografitë realizohen me aparate profesionale fotografike Full Frame.

 USB Flash

Ju mundësojmë që dasmën tuaj ta keni edhe në USB HD pë ta shikuar në televizorë maksi skerme LCD/LED HD.

 Blu Ray Disk

Ju mundësojmë që dasmën tuaj ta shikoni edhe në apararaturat digitale të teknologjisë së fundit Blu Ray Disk (Në rast se dipononi Aparaturën Blu Ray HD).

 Albumet Fotografike

Albumet Fotografike që ne realizojmë janë të cilësisë Fotografike Standarte Profesionale me përmasa 30cm me 40cm.

 Dublikme

Mundësojmë dublikimet e DVD me një kualitet maksimal duke përmirsuar dukshëm edhe cilësinë e figurës Audio dhe Video. Kopje nga DVD > DVD, DVD > Blu Ray, DVD > USB

Video Nga Cel në HD TV

Media video for HD Tv

Wedding Photography

High Quality Photography

Profesional Video Mountage

Profesional Video Mountage

HD KAMERA

Profesional video recording for Weddings

Kamerat

Kamera/t profesionale që disponojmë janë të teknologjisë së fundit dhe regjistrimi i eventit tuaj martesor inçizohet në full HD.

Fotografitë

Ruajtja e Momenteve më të bukura të ditës së dasmës tuaj realizohet me aparate fotografike profesionale Full Frame që ne disponojmë.

USB Flash Video

Të pranishëm tashmë në televizoret LED mundësia për të shikuar dasmen tuaj nepërmjet portës USB tashmë është e mundur. Ju mundësojmë të shikoni dasmën tuaj në HD thjesht duke vendosur USB ne Televizorin tuaj LED me rezolucionin maksimal HD

Dublikme dhe Konvertimet

Mundësojmë dublikimet e të gjithë tipeve të suporteve: DVD, CD, VHS, VHS-8, DUAL LAYER DVD, BLU RAY DISK, si dhe konvertimet e pamjeve filmike nga VHS/CD/DVD në USB Flash.

Graphic Production

Përveq punimeve grafike, creativiteti dhe profesionalizmi janë pikat bazët të aktivitetit tonë për tju shërbyer më së miri në ditën e dasmës tuaj. Për të përzgjedhuar detajet dhe momentet më të bukura të dasmës tuaj ne kemi profesionalizmin, momentet i krijoni ju

Kamera HD

Të gjitha Filmimet e dasmës tuaj realizohen me kamera profesionale HD

Fotografia

Fotografia është thurja midis dashurisë dhe personalitetit tuaj. Bejeni çastin e dasmes tuaj te kthehet në një moment të paharruar.

DVD dhe Blu Ray

Ju mundësojmë që dasmën tuaj ta shikoni edhe në apararaturat dixhitale të teknologjisë së fundit Blu Ray Disk (Në rast se dipononi Aparaturën Blu Ray HD)..

  • Seleksiono datën:
  • Seleksiono shërbimin:
  • Emri juaj:
  • Email:
  • Numri Celularit:

100m nga Coffe Shop

Shkodër Albania - Cel: 069 240 7777