Prezantim

AVD Studio

Spote publicitare, Video spote sociale, Reklama radiofonike, Reklama televizive, Filmime me kamera, Montazhe video, Filmime për dasma, Video klipe, Sete fotografike, Web design, Apps design, Apps developer, Graphic design, Logo design, 3D Arkitekturë design
Hero Image
Image

Kontakt: 069 240 7777

Prezantim

Nga eksperienca jonë e gjatë në sektorin e produksioneve video si: Spote publicitare, video produksione për evente si: Aktivitete social kulturore, dasma, e festa të ndryshme, kemi zgjeruar aktivitetin tonë dhe në sektorin e web design.

Gati 10 vjet në sektorin e krijimtarisë në design e aplikacione  për biznese, kanë bërë që aktiviteti jonë të jetë aktiv e të ofrojë shërbime në vazhdimësi për klientë, tashmë me programe e paisje të vitit 2020 e gati për çdo produksion reklamues.

Njohuritë informatike bazë me statistika si më poshtë.

Spote Publicitare

85%

Reklama / Spote Televizive

95%

Reklama / Spote Radio Fonike

65%

Grafikë e Design

85%

Cilësia e kamerave për Regjistrim Video UHD / 4K

85%

Njohuritë për Montazhe Video

88%

Cilësia e Aparateve Fotografikë

96%

Njohuritë për Web Designer

83%

Njohuritë për zhvillim Aplikacionesh

65%

Njohuri Apps Development

76%

Njohuri për Krijimtari Grafike

95%

Njohuri për Krijim Fletë Palosjesh

81%

Përdorim Arkitekturë i 3D Studio Max

65%

Vector Design

88%

Punime

Kthejm imagjinatën tuaj në realitet

Atë çfarë doni ne mund ta realizojmë

Web design

Krijojm Web saitin tuaj me emrin e dyqanit/aktiviteit tuaj për një sukses më të garantuar.

Krijojm Web saite eCommerce.

Spote publicitare televizive

Azhornimi, njohja me produktet e reja tek publiku mund ta të rrisë më shumë biznesin tënd.


 

Montazhe video

Programet e montazhit që kemi në përdorim janë të teknologjisë UHD.

Kompatibël me të gjithë televizorët HD e 4K

Graphich design

Idejojmë e krijojmë logo për biznese.

Krijojmë Logo të animuar.

Krijojmë Logo me efekte speciale.

Web development

Agjornojmë me fleksibilitet e shpejtësi faqen e aktivitetit tuaj në rast furnizimi me produkte reja.

Video Spote për rrjete sociale

Prezantim produktesh.

Spot 55 Sekonda me pamje dhe zë.

 

Spote Radio

Duke krijuar një spot radio, dëgjuesit janë të shumtë në makina, plazhe, bare, restorante, etj.

Biznesi yt mund të dëgjohet në shumë rrethe të Shqipërisë.

3 Minuta Reportazh

Lëre telefonin mënjëanë.

Me profesionalizëm filmojm ne Uzinën, Fabrikën apo repartin tënd të punës.

Publiko pamjet e biznesit tënd në rrjetet sociale me cilësi figure UHD

3D Arkitekturë

Krijojmë, dizenjojmë në programet 3D Studio Max, Punojmë me: Spline Motion, Arkitekturë Design, Spline shader, & Motion Graphichs.

Sete fotografike

Ofrojmë sete fotografike për dasma.

Dasma

Filmime për dasma me kamera UHD

Dublikime

Dublikime DVD / CD/ VHS / MINI DV /

<<<<< >>>>>

Lista e Shërbimeve

Web design

Web design

Krijojm web faqe interneti me emrin e biznesit tuaj         për vetëm: 150 Usd (hostimi nuk pëfshihet në çmim)

 

Shiko listën e ofertave
host

Host

Host duke filluar nga 55 USD

 

web Menagment

Mirmbajtje Web + Hosting

Agjornime websiti duke filluar nga 100 Usd në muaj,

Mundësojmë menagjim / Agjornim të websitit nëpërmjet teknologjive Msyql, Asp, Php, Html 5.

GRAPHIC DESIGN

Graphich Design

Idejojmë e krijojmë logo për biznese, kartvizita, broshurë e fletë palosje të formateve të ndryshme.

 

GRAPHICH VIDEO DESIGN

Graphich video design

Shumllojshmëri punimesh ofrohen në Design 3D

Spline edit, Motion graphich,logo / vector animation solution.

Spote publicitare

Reklama video

Duke filluar nga 50 sek

 

FILMIME ME KAMERA UHD

Filmime UHD

Disponojm kamera për të filmuar e reklamuar në menyrën më të mirë të mundëshme biznesin tuaj.

 

 

Montazhe video

Montazhe video

Programet e montazhit që përdorim janë të teknologjisë UHD, kompatibël me të gjithë televizorët HD e 4K.

 

REKLAMA RADIO

Reklama për Radio

Duke filluar nga 30 sekonda

Studio jonë është e paisur me mikrofon profesional DDS për një cilësi me standarte të regjistrimit sa më të mirë të zërit, po ashtu dhe me kartë audio 16/128 Bit Float Audio për trasmetuesat me DB të lartë Broadcast.

 

 

dublikime

Dublikime DVD-VHS-DL-BDR

Dublikojmë të gjitha tipet e suporteve. CD / DVD / BLU RAY DISK / VHS / SVHS

 

wedding & photography

Wedding & Photography

Filmojm dasma / Disponojm aparate fotografike profesional Full Frame, për një fotografi, një Album e një kujtim sa më të veçant

Punime

Punime

 • Web Design
 • Apss Designer
 • Video Spote
 • Reklama
 • Wedding Video
 • All
Image

Website

Tabella e ofertave

Çmime në Ofertë

reklamë 2 min

$150

 • Kohëzgjatja - 2 min
 • Filmim në UHD (Max 15 min Regjistrim)
 • Punim në After Effects, Combustion, VG
 • Montazh UHD / 4K
 • Ofertë deri më 30. Qershor 2021

filmim  aktivitetESH

$150

 • Kohzgjatja: 60 - 120 min
 • Filmim UHD
 • Montazh në UHD
 • Reversim në USB 3.0
 • Ofertë deri më 30. Qershor 2021

Aktivizim HOST + DOMAIN

$55

 • Windows Host
 • Php & Asp Data Base
 • Unlimited Bandwith & Trafic
 • All Browser Compatibility
 • Ofertë deri më 30. Qershor 2021

AGJORNIM web site

$255/ muaj

 • WordPress & HTML 5
 • Oferta është e vlefshme
 • për bizneset që kanë mbi 50 artikuj
 • në dyqan/market dhe duan
 • ti reklamojnë / shesin online
 • në faqen e tyre eCommerce
 • të krijuar / ose për tu krijuar.
 • Ofrojm design progresiv
 • Ofertë deri më 30. Qershor 2021

Info e paisjeve që ne përdorim për regjistrime

Video e Audio

Image

Teknologjia UHD

Video

Teknologjia e regjistrimit nga kamerat tona arrin në rezolucion 3840x2160

Image

Programe Montazhi

Video

Teknologjia e montimit të pamjeve arrin nga rezolucioni SD deri në  rezolucion 3840x2160 / UHD

Image

Mikrofone

Studio e Wireless

Disponojmë në studio mikrofonë profesional e wireless, për regjistrime/kendime/recitime etj me diagrama të lartë frekuaencash profesionale.

Image

Fotografia

Lumix

Me Lumix photography software ne përdorim një shumllojshmëri efektesh e noancash që pozat e juaja të dalin sa më brillante

Foto Weddings

Fotografi

1